torsdag 24 april 2014

Sommarvärme, magnolia, flying doctor

I helgen firade vi Påsk med med bästa vädret! Det var så härligt, shortsen åkte fram och strumporna av! Magnolian på gården står i blom, tyvärr har det varit mycket blåst denna vecka, man får njuta så länge de vackra blommorna varar!


Vi hade öppet i butiken hela helgen utom annandag påsk, men vi njöt av sol och värme på eftermiddagen och hann med en hel del trädgårdsarbete också.


Ytterliggare en liten uteplats blev till. En mysig hörna för våra fina trädgårdsmöbler från Hope-Sydafrika. Här i hörnan planterade jag mitt fina blåregn som jag fått av min syster Helen.
Ser redan framför mig dessa vackra blå klasar av blommor som ska pryda denna vrå. 



Efter det blev det som brukligt nya beslut och fler plattinköp, nu ska det även läggas plattor framför bryggan, blir kanon när det blir klart.


Mitt fina pilstaket som jag planterade för några veckor sedan har nu fått fullt med små grön skott. Blev glad när jag såg att alla kvistar rotat sig. Det blir grönt och fint till sommaren.


I fredags kom det flygande gäster från Kisa, Östergötland. En Piper Colt med glad pilot och passagerare. En fin liten maskin som fick stå här över påsken. Trevligt när det kommer flygande gäster! De var trevliga människor, Piloten var läkare "Flying Doctor" och passageraren var hans syster, dock inte sjuksyster :) de skulle hälsa på sin familj över Påsken i Malmö.


Jag har åkt på en dunderförkylning så nu blir det en kur med te och vår goda honung :) Hoppas på bättring imorn. Nya varor har kommit till butiken från Bungalow och Lexingtons sommar kollektion väntas in imorgon. Har fixat och möblerat om butiken hela dagen och förberett plats.
Natti natti :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar