tisdag 29 mars 2011

KEW Gardens doftljus, Hem & Hav kundkväll



 Vi har köpt in underbara doftljus från KEW Royal Botanical Garden, och gissa om jag blev glad över att de fått bäst i test (publicerat i Kvällsposten/Expressen. 

  KEW handgjorda doftljus finns i 18 olika väldofter. I alla de stilrena burkarna, som är tillverkade i återvunnet material, finns det även en tändsticksask. De är gjorda av soyavax och brinner minst 60 h.
Doftljusen finns i vår butik Hem & Hav och kommer även upp på webshopen denna vecka!

KUNDKVÄLLEN
För någon vecka sedan hade vi en supertrevlig kundkväll på Hem & Hav. Vi bjöd på lättare mingelmat & dryck.Till läckra ostar serverade vi goda marmelader från House Doctor, som producerats efter recept av franske kocken, Nicolas Vahé, som vi träffade på mässan i Stockholm.

 Nicolas Green Tomato marmelad är så mild & god och passar perfekt till dessertost, precis som Mango Ginger & Lime! Båda marmeladerna finns att köpa i butiken :)
Tack, Anders och Viktoria som är så företagssamma och var med och berättade om sina produkter och verksamheter denna kväll. Vi fick nöjet att prova och lära oss mycket om vin från Sydafrika och lokal odlad honung.

Till kaffet serverade vi fransk chokladkaka med turkisk youghurt rörd med lite Key Lime Curd, det blev så läcker kontrast till chokladen. Enkelt & Gott!

Tack alla kära kunder som var med och gjorde vår kväll lyckad och stort tack till Lasse som tagit alla fina bilder denna kväll :)
Anmäl Dig gärna på vår webshop om du vill ta del av våra nyhetsbrev.
I nästa inlägg kommer bl.a. sommarens fräcka solglasögon från Lexington!!

Ha en fortsatt fin vecka!
Kram Katta

2 kommentarer:

  1. Synd man inte bor i Skåne, det ser kanontrevligt ut!

    SvaraRadera
  2. Vilken kundkväll och mysig butik du har och JA, de ljusen är fantastiska, det kan jag intyga! Jag har både kanel o Päron, de doftar ljuvligt och brinner bra!!! Mari.

    SvaraRadera