måndag 19 oktober 2009

Vårt hem och butiksnyheter!

Idag har vi fått underbara kläder från Designwerket till vår butik!
Kvinnan bakom dessa kläder heter Gunilla och kläderna tillverkas i Grekland under rättvisa förhålanden. Kavajer med söta volangärmar, toppar i rosa och creme, stickade kjolar mm.

Imorgonkväll ska vi vara med på modevisning här i Höllviken.
Vi ska visa kläder från Melmelli och Designwerket.

Vi är 8 butiker som är med; 1852, studio-vacker.nu, Sporty Fashion, Falsterboden, Små Hjärtan-Care Of, Par Shoes och Liten & Tuff!
Det ska bli kul! Alla pengarna denna kväll går till världens barn

Vår förra modevisning på Strandbaden i Falsterbo var mycket lyckad och vi fick positiv respons, (tyvärr hade jag då strul med kameran), denna gång ska vi ta fina bilder.

Jag lägger in lite bilder från mitt hem istället! Här vid entrén välkomnas man av tacksamma olivträd, i stora zinktunnor, som står här under tak året om.



Här är vårt kök! Det gamla fönstret satte Björn och Micke från Humlebacken in med rekordfart en fredagskväll, fönstret kommer från deras gamla stuga, det blev charmigt!
Pardörrarna har vi hittat på Malmö återbyggdepå.


Vår katt Tiger tar en tupplur på en plats han verkligen inte fick vara! Varmt och gott här ovan diskmaskinen!



...vidare in i hallen, här ser man fönstret från andra sidan.



En mysig gungsoffa från Chic Antique.



I vardagsrummet har vi soffgrupp och matplats samt härlig kakelugn som vi flitigt eldar i . Pianot kommer från Björns föräldrahem och spelas på då och då av våran Emma.



Malmkronan har jag fått av min farmor, likaså några av stolarna, soffan och resten av stolarna är loppisfynd. Vit färg och dynor från Nyblom & Kollén och de blev riktigt fina!
(vi har tagit bort elen i kronan och använder stearinljus istället, men jag har svårt att hitta rätt storlek, skulle behöva ca diam på 3,5cm)



Avslutar denna gång med tvättstugan, här är finns gott om utrymme till våt hund, ridgrejer, moppehjälmar, tennisprylar och skateboards! Ibland har vi det så här fint, men tyvärr för det mesta dumpas det för mycket.... Mer av huset en annan gång!

Ha en go´kväll!

2 kommentarer:

  1. Men OJ vilka jättefina bilder!!! Så mysigt det ser ut, och det är det ju alltid i verkilgheten också:)
    kram

    SvaraRadera
  2. Vilket mysigt hem du har. Fullt av fina miljöer och mysig inredning.

    Ha en fin dag/Gunilla

    SvaraRadera