tisdag 5 maj 2015

En ny liten vrå

Valborgsmässoafton överraskade oss med strålande solsken!


Vi åt en god middag med glada vänner. Det blev en jordärtskockssoppa till förrätt, sedan grillades "Brochette de Boeuf" och till detta små delikatesspotatis som bakats i ugn med rosmarin, timjan, flingsalt och olivolja, och en getost creme. Enkelt och mycket gott!

Sedan tände vi majbrasan och njöt av värmen från brasan och kvällssolen.
Till kaffet efter brasan blev det en krämig citron tårta med jordgubbar.


Jag fixade till en liten mysig liten vrå här i helgen, det blåser ju alltid här på landet och man går runt gården och letar febrilt efter en lugn vrå att sitta ute och njuta av vårsolen. Här är det skyddat och eftermiddagssolen strålar in.

Vi har glasdörrar framför som jag öppnade upp helt och vips blev det till en härlig plats att sola i utan vinddrag. Tänk att vi använde detta fina lilla utrymme till cyklar och gräsklippare innan. Det blev också en fin display för butiken, här kan också våra kunder gärna njuta av en eftermiddagsfika i solen.


Korgstolar, kuddar, plädar, lyktor, ljusstakar finns såklart i vår gårdsbutik :)



Hela helgen hade vi ett fantastiskt väder, jag har sått morötter, dill och bönor i vårt trädgårdsland. Nu behövs lite mer värme. Idag tisdag är det tyvärr grått och blåsigt igen, men jag hoppas det vänder redan imorgon då ska det sås en massa blommor, sallad, ruccola och salladslök.
 

Ha en underbar vecka alla!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar