tisdag 21 januari 2014

Formex - vårnytt, Stockholm mat och mys

Hej alla!

Nu är det hög tid att blogga, ledsen för uppehållet.
November och december gick fort, vi hade en kul julmarknad här helgen före 1a advent och fick enorm respons. Vi hade 10 utställare i ladan och runt 200 besökare. Så julmarknad på Fridhem blir det absolut i år igen. Sen har det bara snurrat på, nu i januari är det lugnt här som överallt. Förutom vinden som härjar vilt här. I förra veckan åkte Anders och jag till Stockholm för att besöka Formexmässan och träffa leverantörer. Stockholm bjöd på vackert vinterväder, -2 grader med lite lätt snöfall och sol. Så underbart att se solen och slippa bitande kall rå vind i ansiktet.


Tyvärr var Formexmässan inte så överraskande denna gång i mina ögon sett. Men hittade iallafall lite kul saker, och tog denna coola bild..och fortsatte enligt rådet.


Här är lite bilder från Formex inspirations torg.




 
Min inspiration och mina ideer får komma från annat håll...förmodligen söderut... Några roliga nyheter är iallafall inhandlade, från härliga Green Gate kommer tex många nya snygga lattemuggar..


 ..och mysiga doftljus i eleganta förpackningar, vi har beställt alla sorterna!


Efter mässan åkte vi till hotellet med trötta fötter. Kvällen tillbringade vi på Strandvägen 1 en restaurang och bar som jag varmt kan rekommendera. Mysigt och populärt ställe.

Strandvägen 1
Nästa dag besökte vi Lexington på Kungsholmen och efter det träffade vi Per och Karin Ström från Ocean House. Lexingtons sommar kollektion är jättefin och Ocean House har så mycket snyggt i sin nya kollektion. Mer info nästa inlägg.

Tills dess, ha det gott!
Katarina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar