onsdag 10 februari 2010

Vårlängtan

SNÖ SNÖÖ SNÖÖÖÖ..


..så här ser det ut Kämpingestranden idag men...


...om någon månad ser det ut så här igen!



Mitt i snötäcket övervintrar vårt fina olivträd, som vi planterade i trädäcket i somras!


Yatzie uppskattar vintern, och visst är det vitt och vackert...


medan våra katter gör som olivträdet, går i ide och har vårlängtan :-)

Kram

4 kommentarer:

  1. Ja du, tur att ni byggde ett hus till olivträdet... annars hade det nog inte haft en chans:)
    Visst längtar man till våren nu.. så in i vassen!

    SvaraRadera
  2. Vilken smart idé till olivträdet! Vad ljust och fint det var i butiken, jag kommer in och tittar lite mer en anna dag. Ha det så bra! Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Längtar till den undre strandpromenadsbilden. Som Näsetbo har man fåt tillräkligt med snö detta år för ett bra tag framöver. Smart med platsbyggt växthus till olivträdet.
    Fia

    SvaraRadera
  4. Vilka fina bilder Katarina, härligt att ha havet så nära inpå. Ser så mysigt ut med både vinter och sommar bilden, fast just nu lockar sommarbilden mer :-) för nu har vi ju haft snö här i södra sverige så det räcker och blir över eller hur? Nä nu får snart våren komma när den vill känner jag...Fast ohhh vad jag tyckte det såg så härligt ut på er skidresa till Saalbach. Har noterat hotellet du tipsade om, en rolig sak var att jag pratade med en kollega på jobbet och de ska ev dit nästa år, så jag tipsade henne om ditt hotell, det visade sig att hon besökt detta ställe flera ggr om somrarna och kände även till ägaren då de varit där och fjällvandrat, detta dock flera år sedan sist, och hon hade inte hittat det via internet, hon blev så himla glad över att få länken dit :-) Tänk vad roligt sammanträffande, bloggvärlden är fantastiskt! Ha det bäst. Kram Paula PS: Jättefin ny headerbild!

    SvaraRadera